Nyborg Kirkegårde

Kirkegårdskontoret  (vis på kort)
Kronprinsensgade 34, 5800 Nyborg

Åbningstid: Mandag–fredag kl. 9.00–12.30

Telefon: 6531 1527
E-mail: mail@nyborg-kirkegaarde.dk

Cvr-nr.: 3468 1546

Kirkegårdsleder : Anders Beck Larsen

 

Nyborg Kirkegårdskapel  (vis på kort)
Kronprinsensgade 34, 5800 Nyborg
(Kapellet ligger lige efter Kirkegårdskontoret, når man kommer ind på Nyborg Kirkegård.)

Se Nyborg Kirkegårdskapel på Google Street View

 

         

 

Grønne gravsteder

Nyborg kirkegårde er blevet en ”Grøn Kirkegård”. 

I den sammenhæng ønsker vi at begrænse brugen af etårige blomster og gran til granpyntning. Vi har derfor besluttet at indrette et antal demonstrations-gravsteder, som skal illustrere mulighederne for tilplantning af et gravsted med en permanent beplantning. Der er lavet kistegravsteder i tre forskellige størrelser og nogle urnegravsteder. Gravstederne er markeret med et skilt, så de er nemme at genkende.

Vi opfordrer vores gravstedsejere til at kontakte os, for atfinde et godt alternativ til de etårige blomster og granpyntningen.

Mindemonument på Nyborg Kirkegård

Tænd et lys – til minde om...

På Nyborg Kirkegård i det nordøstlige hjørne ud mod Christianslundsvej er der opsat et mindemonument delt i to dele som indgang til Fontænehaven. Stedet er tænkt som et mindested for pårørende, som har behov for et sted at mindes døde, som f.eks. er begravet på andre kirkegårde, eller hvis aske er spredt over havet. Monumentet er indrettet med låger og hylder, så besøgende har mulighed for at sætte et lys i det. Mindemonumentet er tegnet af landskabsarkitekt Signe Moos, som også har tegnet vandanlægget i det område af Nyborg Kirkegård. Der er også en bænk i mindehaven, så man kan sidde i ro for en stund.

Find gravsted på Nyborg Kirkegård


Brug vores gravstedssøger til at finde dine afdøde slægtninge på kirkegården. Det er muligt at søge på navn, fødsels- og dødsår. Du får oplyst afdeling og gravnummer, og placeringen vises på et luftfoto over kirkegården.

 

Find gravsted på Nyborg Assistenskirkegård


Brug vores gravstedssøger til at finde dine afdøde slægtninge på kirkegården. Det er muligt at søge på navn, fødsels- og dødsår. Du får oplyst afdeling og gravnummer, og placeringen vises på et luftfoto over kirkegården.

 

 

 

Køb og læs bogen om Nyborg kirkegårdes spændende historie:

Den smukkest anlagte Kirkegaard: gravkultur i Nyborg gennem 200 år/
Linda Petersen og Kurt Risskov Sørensen. - Red. Kurt Risskov Sørensen. - Nyborg: Østfyns Museer, 2013. - 103 sider: ill. (farver)

Copyright: Forfatterne, Østfyns Museer, Nyborg Kirkegårde 2013
Omslagsfoto samt de fleste fotos i bogen: Nicolai Godvin
ISBN 978-87-92620-29-3 : hf. : kr. 100,00

 

Bogen kan købes her på kirkegårdskontoret samt på kordegnekontoret, hos Østfyns Museer og hos boghandleren.