Kor ved Nyborg Vor Frue Kirke

Der er to kor ved Vor Frue Kirke i Nyborg - Højmessekoret og Pigekoret:

Bas/tenor søges til højmessekoret

Nyborg Kirke søger en bas eller tenor med nodekendskab pr. 1. november 2021, eller efter aftale, til kirkens højmessekor – et blandet kor på 9 unge sangere. Stillingen omfatter arbejde om formiddagen på søn- og helligdage. Desuden ugentlige øve-aftner om torsdagen fra efter efterårsferien til jul og igen efter vinterferie til pinse. 7 fri-søndage og 2 fri-torsdage årligt.

Lønnen for søndage ca. 500 kr., og torsdage 270 kr., plus evt. transporttilskud (min. 25 km. afstand fra kirken). Oveni dette vil man styrke sin sangteknik… også til koncert, få søde arbejdskollegaer, plus fester og et mindre sangkursus årligt.

Yderligere oplysninger samt ansøgning til organist Claus Tolstrup på tlf.: 2836 1266, eller på mail: nyb.org@hotmail.com

Højmessekoret

Højmessekoret er et blandet kor på ni medlemmer. Det er fortrinsvis et ungdomskor, hvor alderen begynder omkring 18 år. Dets primære funktion er at understøtte salmesangen ved kirkens højmesser (deraf navnet højmessekor). Derudover bidrager koret med firestemmige motetter mv. under tjenesten og deltager selvfølgelig også musikalsk ved andre arrangementer.

Korets daglige leder er organist Claus Tolstrup.

Pigekoret

Nyborg Kirkes Pigekor er for sangglade piger fra 6. kl. og opefter, der

• har lyst til at synge i kor
• kan afse cirka en søndag formiddag eller eftermiddag om måneden
• synes, det er spændende at synge både gamle salmer og rytmisk musik
• gerne vil være med i et musikalsk fællesskab

Pigekoret får løn for at medvirke ved gudstjenester og andre kirkelige arrangementer.

Koret øver hver torsdag fra kl. 16-17.30.

Vil du vide mere, er du velkommen til at ringe til korleder Gitte Berggreen, tlf. 60 15 18 65.