nyborgkirke.dk > Nyborgkirke.dk > Gudstjenester i Nyborg Vor Frue Kirke

Gudstjenester i Nyborg Vor Frue Kirke

Gammel Torv 1, 5800 Nyborg (vis på kort). Læs om kirken her.

Kirkebil til gudstjenesterne kan bestilles senest fredag kl. 12 hos kordegnekontoret.

Korte gudstjenester i den kommende tid

Fra søndag den 10. januar 2021 er der igen gudstjenester i Nyborg Vor Frue Kirke. Gudstjenesterne i disse coronatider må kun vare 30 minutter og skal foregå uden fællessang, med kun nogle få korsangere - og med stor afstand. Se gudstjenesterne via linket ovenfor.

Vel mødt! Og husk mundbind...

Nyborg Vor Frue Kirke

Radiotransmitteret højmesse - uden offentlig adgang

Søndag den 24. januar 2021 kl. 10 i Nyborg Vor Frue Kirke

Højmessen er ved sognepræst Marianne Aagaard Skovmand. Musikalsk medvirken: organist Claus Tolstrup, Nyborg Vor Frue Kirkes højmessekor samt klarinettist Jens Schou og pianist Louis Schou.

Højmessen transmitteres i radioen på DR P1, og da den er programsat til at vare 50 minutter, gennemføres gudstjenesten uden offentlig adgang, da gudstjenester med en menighed nu kun må vare 30 minutter uden fællessang. Menigheden opfordres til at komme til eftermiddagsgudstjenesten kl. 16 - og ellers høre højmessen i radioen.

Julegudstjeneste 2020

Kirkens medarbejdere nåede lige at optage en julegudstjeneste i Nyborg Vor Frue Kirke tirsdag den 22. december, inden alle julens gudstjenester blev aflyst. Se den her, nu da du ikke kan komme i kirke i juledagene.

Har du savnet kirkeklokkerne i den seneste tid? Så kan du høre en optagelse af kirkeklokkerne de første ca. 5 min. Ellers kan du spole frem, hvis du synes, det varer for længe... :-)

Påskegudstjeneste 2020

Video-påskegudstjeneste anno 2020 - hvor alle gudstjenester i kirken var aflyst pga. coronavirus.