Nyborg Vor Frue Kirke er pga. coronavirus lukket for almindelig adgang indtil videre.

Gudstjenesterne er aflyst indtil videre.

Hør gudstjeneste på DR P1

Hør Morgenandagt på DR P2

Kordegnekontoret er lukket indtil videremen kan kontaktes på mail nyborg.sogn@km.dk eller tlf. 6531 1608 mandag-fredag kl. 10-14.

Der kan stadig holdes bisættelser og begravelser - med stærkt begrænset deltagerantal.
Dåb og vielser kan holdes med max. 10 personer tilstede inkl. præst og kirkebetjening.

Samtale med en præst
Enhver i sognet kan få en personlig samtale med en præst fra Nyborg Kirke - også i lukkeperioden. Præsterne kontaktes via mail eller tlf.

Du kan også chatte med en præst på Sjælesorg på Nettet eller ringe til Sct. Nicolai Tjenesten.

Digital besøgstjeneste
Sidder du isoleret og har brug for bare at snakke lidt med nogen, kan du booke en snak med en frivillig samtaleven på den nye digitale besøgstjeneste SnakSammen.dk oprettet af Røde Kors m.fl.

Følg med i renoveringen af kirkens tag:

Slutningen af marts 2020: Undertaget er ved at være helt oppe i rygningshøjde. Snart kommer de nye tagsten.

Undertag snart færdigt

Se flere billeder fra renoveringsarbejdet her...