Børnearrangementer

Vedr. hjælp til samtale med børn om døden - se siden "Tal med børn om døden" , hvor der er to små film med tøjdyrene Snapper og Topper.

På denne side omtales kirkens arrangementer for børn.

Vedr. babysalmesang: se siden om babysalmesang.

Kirkekrea

KirkekreaFor piger og drenge fra 12 til 14 år.

Kirkekrea er for dig, der gerne vil snakke, hygge og være kreativ sammen med andre piger og drenge på din egen alder.

Vi mødes en gang om ugen, hvor vi tegner, maler, laver smykker, synger i kor, laver wellness, tager på picnic, presser blomster, hører musik og laver mange andre ting sammen, som vi i fællesskab finder på og synes er hyggelige.
Det vigtigste er at vi har det rart og hyggeligt sammen og får snakket en masse.

Til Kirkekrea vil du møde Stine, som er Kirke- og kulturmedarbejder i kirken.

Stine Frederiksen

Vi mødes hver onsdag kl. 15-17 i Korsbrødregården ved Nyborg Kirke. Man skal bare melde sig til.

Tilmelding til kordegnekontoret på tlf. 65311608 eller på mail: nyborg.sogn@km.dk

Få kirkens nyhedsbrev på mail
Nyhedsbrevet udsendes, når der er arrangementer i kirken. Tilmeld dig her.

Du kan nemt afmelde igen vha. et link i bunden af nyhedsbrevet.

Facebook Følg kirken på Facebook

RSS Modtag nyheder med RSS