Nyborg Kirkegårde

KirkegårdskontoretKirkegårdskontoret (vis på kort)
Kronprinsensgade 34, 5800 Nyborg

Åbningstid: Mandag–fredag kl. 9.00–12.30

Cvr-nr.: 3468 1546

Kirkegårdsleder: Anders Beck Larsen

KirkegårdskontoretNyborg Kirkegårdskapel (vis på kort)
Kronprinsensgade 34, 5800 Nyborg
(Kapellet ligger lige efter Kirkegårdskontoret, når man kommer ind på Nyborg Kirkegård.)

Se Nyborg Kirkegårdskapel på Google Street View

Kirkegårdsvandring

Nyborg Kirkegård

Torsdag den 13. juni 2019 kl. 19.00

Kirkegårdsleder Anders Beck Larsen vil præsentere det nye anlæg, der er indrettet i området mod Christianslundsvej. I området er der etableret tre vandbassiner med springvand, som er forbundet med vandrender. Omkring bassinerne er der skabt rum med en varieret beplantning af stauder, og omkring de to bassiner er der lavet gravsteder med nye typer af gravstedsmonumenter.

Valg af gravsted er en beslutning, der rækker mange år ind i fremtiden. Der er mange hensyn at tage både for den afdøde og for de efterladte. Det er derfor vigtigt at vælge den gravstedsform, der passer bedst med den afdødes ønsker og de efterladtes tanker for fremtiden.

På kirkegårdene er der de senere år udviklet nye gravstedsformer, som imødekommer ønsket om, at vedligeholdelsen af gravstedet ikke skal være en byrde for de efterlevende.

Ingen tilmelding. Gratis deltagelse.
Mødested: Nyborg Kirkegårdskontor, Kronprinsensgade 34, 5800 Nyborg.

Luftfoto Nyborg KirkegårdFind gravsted på Nyborg Kirkegård
Brug vores gravstedssøger til at finde dine afdøde slægtninge på kirkegården. Det er muligt at søge på navn, fødsels- og dødsår. Du får oplyst afdeling og gravnummer, og placeringen vises på et luftfoto over kirkegården.

Luftfoto Nyborg AssistenskirkegårdFind gravsted på Nyborg Assistenskirkegård

Køb og læs bogen om Nyborg kirkegårdes spændende historie:

Forside Den smukkest anlagte kirkegaardDen smukkest anlagte Kirkegaard: gravkultur i Nyborg gennem 200 år/
Linda Petersen og Kurt Risskov Sørensen. - Red. Kurt Risskov Sørensen. - Nyborg: Østfyns Museer, 2013. - 103 sider: ill. (farver)